Burobree is het no-nonsense ontwerpbureau van Rob de Bree in Rotterdam

Rob is opgeleid als grafisch ontwerper en gespecialiseerd in het bouwen van merken en het vormgeven van iconische producten en content. Dat doet hij zelfstandig, als freelancer voor ontwerpstudio’s of samen met ervaren specialisten uit zijn netwerk.

In zijn vrije tijd is Rob altijd bezig met de wind; als fanatiek kitesurfer op zee ergens langs de Nederlandse kust of op zijn skateboard met een kite in de stad. Zijn passie voor wind en zee komt voort uit zijn Zeeuwse roots.

Cases Diensten Contact

Expertise

Rob is sterk in het vertalen van strategie en communicatiedoelstellingen naar sprekende concepten en denkt daarbij niet in hokjes. Door uitgebreid onderzoek bepalen we samen welke producten we het beste in kunnen zetten. Een website of app ontwerp, een (social media) campagne opzetten, de huisstijl vernieuwen of de bewegwijzering aanpakken; Rob ontwerpt, regisseert en adviseert.

'Merken zijn nét mensen'

'Hoe meer Jip en Janneke hoe beter'

'Snel schakelen en korte lijntjes, daar hou ik van'

Achtergrond

Rob heeft 13 jaar als ontwerper, art director en projectleider gewerkt bij Teldesign, het eerste corporate identity bureau van Nederland. Hij is het creatief geweten van diverse corporate identities waaronder: Autoriteit Persoonsgegevens, Dura Vermeer, Espria, FoodforCare, HVC energie & hergebruik, Isala, Imtech, Jeroen Bosch ziekenhuis, Rode Kruis, Poel, Radboudumc, Univé, Zadkine en Zorgthuisnl. Daarnaast is hij adviseur van de Nederlandse Spoorwegen en ProRail en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de landelijke Toolkit Routing Signing & Branding op stations.