Exclusief design voor moderne dierenliefhebbers

Wist je dat een hondenkussen of kattenbak ook mooi kan zijn? The Pet Empire is de grootste online dierenwinkel met een exclusief assortiment aan designerproducten voor honden en katten. Stuk voor stuk met vakmanschap handgemaakte duurzame producten van alleen de beste merken.

Als je design verkoopt moet je dat ook uitstralen! Met die opdracht ging Rob aan de slag voor The Pet Empire met het vernieuwen van de visuele identiteit. 

The Pet Empire wil als online dierenwinkel een bijdrage leveren aan een sfeervolle en prettige leefomgeving van baasjes en hun huisdier. The Pet Empire is geen winkel maar een wereld. Een wereld waarin honden en kattenbezitters ook oog hebben voor design en interieur. Geen product- maar een categoriemerk, hard op weg om de grootste speler te worden in Europa.

Het logo van The Pet Empire verbeeldt die ambitie. In het beeldmerk kan je zowel een dier als een kroon ontdekken. Door de enigszins abstracte tekenstijl en lijnvoering ademt het beeldmerk design en luxe, zonder kinderlijk of goedkoop over te komen. Het woordbeeld, gezet in een royale en klassieke schreefletter, geeft het merk een exclusief statuur.

Bezoek thepetempire.com

'Rob is een designer die de boodschap van het bedrijf snel doorheeft en deze erg goed creatief vertalen kan. Rob is geïnteresseerd, bevlogen, en doortastend. Ik heb de samenwerking als prettig ervaren en ben erg blij met het resultaat!'

0
Marcus Steinmann Owner@The Pet Empire | E-commerce | Entrepreneur

Credits

Webshop theme by DMWS