Actief voor bewoners en de wijk

Bewonersvereniging de Landtong zet zich in voor de belangen van bewoners aan de Stieltjesstraat en de Louis Pregerkade in het gelijknamige appartementencomplex ‘de Landtong’ in Rotterdam-Zuid.

De Landtong ligt op een 4 hectare groot terrein op de Kop van Zuid in een voormalig havengebied. Kenmerkend voor het complex, ontworpen door de Architekten Cie, is de bijzondere compositie van schijven, torentjes en strookjes. 

Rob ontwikkelde een nieuwe website die praktische informatie voor bewoners biedt en lokaal nieuws en activiteiten onder de aandacht brengt. Ook is het gezicht (de identiteit) van de vereniging vernieuwd. De typisch gekleurde bakstenen van het complex vormen het uitgangspunt voor de visuele stijl.

Content strategie

De website en communicatie op social media zijn een aanvulling op de nieuwsbrief en flyers die leden in de brievenbus ontvangen. Door alle kanalen, zowel visueel als inhoudelijk, beter op elkaar af te stemmen probeert de vereniging meer en ook jongere bewoners aan te sporen om lid te worden van de vereniging. Burobree regisseert bovenstaande communicatie en is naast het onderhoud van de website verantwoordelijk voor het creëren van content op social media.

Bekijk de website